Naposledy zobrazené

Kyselina Stearová 1kg

Cena 16.90
Kód produktu 593
Dostupnosť skladom
KS

Kyselina stearová sa v kozmetike využíva ako účinný emulgátor, t. j. spája vodu a olej. Zahusťuje, stužuje, zvláčňuje, stabilizuje kozmetické produkty, predlžuje trvanlivosť, zabraňuje oxidácii. Dodáva tvrdosť a stály tvar mydlám vyrábaným za studena a sviečkam. Zahusťuje a zvláčňuje krémy.

Vaše meno:


Váš e-mail:   


Váš telefón:   


Správa:   


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód